Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! Σκηνές για γέλια και για κλάματα στην Ιταλία: Βουλευτής βγήκε... «σηκωτός» έξω από το κοινοβούλιο (βίντεο)


«Σηκωτό» έβγαλαν από το Κοινοβούλιο της Ιταλίας έναν βουλευτή που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του.


Ο Βιτόριο Σγκάρμπι, με μακρά πολιτική πορεία κυρίως στο κόμμα Forza Italia του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι γνωστός για τα δημόσια ξεσπάσματά του, ιδίως κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών talk show. Χθες, έκανε το δικό του… σόου στο κοινοβούλιο όπου μπήκε και άρχισε να εκτοξεύει προσβολές εναντίον συναδέλφων του.


Ο Σγκάρμπι έχει καταδικαστεί πολλάκις για συκοφαντία και στη χθεσινή συνεδρίαση έστρεψε τα βέλη του εναντίον των δικαστικών, έναν από τους αγαπημένους στόχους του, συγκρίνοντας ορισμένους εισαγγελείς με γκάνγκστερ. Η πρόεδρος του κοινοβουλίου τον επανέφερε στην τάξη, ωστόσο ο πολιτικός συνέχισε να εκτοξεύει προσβολές εναντίον της και εναντίον μιας άλλης βουλευτίνας, προτού υπάλληλοι του σώματος τον μεταφέρουν «σηκωτό» εκτός της αίθουσας, ενώ συνάδελφοί του φώναζαν «ντροπή».

Το βίντεο με το επεισόδιο αναρτήθηκε στις κεντρικές σελίδες ιστότοπων ιταλικών εφημερίδων και έγινε viral μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η ασκούσα χρέη προέδρου της ιταλικής βουλής Μάρα Καρφάνια είπε στο σώμα ότι διέταξε την «αποβολή» του Σγκάρμπι, λόγω της «απαράδεκτης φρασεολογίας» του εναντίον της και εναντίον της συναδέλφου του, μιας πρώην εισαγγελέως που αποδοκίμασε τις δηλώσεις του εναντίον του δικαστικού σώματος. Ο πρόεδρος της Κάτω Βουλής του ιταλικού κοινοβουλίου Ρομπέρτο Φίκο δήλωσε μετά το σημερινό περιστατικό, ότι η «σεξιστική συμπεριφορά του Σγκάρμπι ήταν απρεπής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις