Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Έκαναν έρανο σε όλη την Τουρκία και τα χρήματα άφαντα !

Η εφημερίδα Τζουμχουριέτ την Παρασκευή έγραψε πώς ο Αλπαι Αντμεν-αντιπρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος CHP Μερσίνας, κατηγόρησε την τουρκική κυβέρνηση
πώς τα χρήματα τα οποία μαζεύτηκαν για την ανακούφιση των πληγέντων από την επιδημία, ξοδεύτηκαν.
Ο Πρόεδρος Ερντογάν είχε ανακοινώσει την εκστρατεία ¨Είμαστε αρκετοί ο ένας για τον άλλον Τουρκία μου΅¨  στις 30 Μαρτίου σε μία προσπάθεια να κερδίσει χρήματα για τις προσπάθειες οικονομικής βοήθειας της κυβέρνησης του κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο Ερντογάν δήλωσε ότι μέχρι τις 11 Μαΐου είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια λίρες (291,75 εκ.$). στις 24 Ιουνίου ο επίσημος ιστότοπος της καμπάνιας έδειξε προς το πόσο είχε φτάσει στα 2,10 δις λίρες (306,30 εκ.$).
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι απαντώντας στην γραπτή έρευνα του Αντμεν, τον παρέπεμψε στο υπουργείο Οικογένειας Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.
Όταν ο Αντμεν υπέβαλε ακόμα ένα ερώτημα απευθυνόμενος στην υπουργό Ζεχρά Ζουμρουτ Σελτσούκ, του είπαν “να το αναζητήσει στον ιστότοπο”.
Η Τζουμχουριέτ έγραψε πως ο Αντμεν δήλωσε: ¨Πώς είναι δυνατόν να λειτουργεί ένα κράτος με μία τέτοια ελαφρότητα; Ρωτάμε πού πήγαν αυτά τα χρήματα και η προεδρία που διεξήγαγε την εκστρατεία δηλώνει ότι δεν το γνωρίζει. Εξετάσαμε σχολαστικά τον ιστότοπο του υπουργείου Οικογένειας, όπως και κάθε τμήμα των χρημάτων εκεί, είναι θέμα τιμής για μας. Δεν αναφέρεται τι συνέβη στα χρήματα που δωρήθηκαν ή ποιος τα κράτησε ή που δαπανήθηκαν.
….
Είπαν ότι είμαστε αρκετοί ο ένας για τον άλλον αλλά προφανώς αυτό σήμαινε ότι θα ξόδευαν τα χρήματα μεταξύ τους”.
…….
Αhval.me   26/6/2020
Σχ. : Τέτοια λαμόγια σαν αυτούς του ΑΚΡ δεν έχουν ξαναφανεί !
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις