Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Αγ. Σοφία: Παραδοσιακός Σύλλογος Χανίων ακυρώνει μετάβαση στην Κωνσταντινούπολη

Καλεί όλους τους συλλόγους της χώρας σε πολιτιστική και πολιτισμική απομόνωση της Τουρκίας

Ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Σύλλογος Σελίνου με συχνές παρουσίες σε φεστιβάλ στην Κωνσταντινούπολη αποφάσισε να αντιδράσει δυναμικά στην απόφαση Ερντογάν για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.
Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος :
«Έπειτα από την προκλητική απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να μετατρέψει την μητέρα των Ορθοδόξων Εκκλησιών Αγία Σοφία σε τζαμί, ο σύλλογός μας αποφασίζει :
Την τελική ακύρωση της συμμετοχής μας σε φεστιβάλ στην Κωνσταντινούπολη. 
Την άρνησή μας σε οποιοδήποτε κάλεσμα για συμμετοχή μας σε φεστιβάλ και άλλη πολιτιστική δραστηριότητα στην Κωνσταντινούπολη και σε όλη την τουρκική επικράτεια. 
Την άρνησή μας να συμμετέχουμε σε οποιοδήποτε πολιτιστικό γεγονός (είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό) με ταυτόχρονη παρουσία τουρκικού συλλόγου. 
Την προτροπή μας σε άλλους ελληνικούς συλλόγους να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας έτσι ώστε να απομονώσουμε πολιτιστικά και πολιτισμικά την Τουρκία. 
Τα μέτρα αυτά θα αρθούν μόνο και όταν θα αλλάξει αυτή η επαίσχυντη απόφαση.»
(Φωτο του Πολιτιστικού Παραδοσιακού Συλλόγου Σελίνου απο παλαιότερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη)

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις