Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

Πέρασαν χειροπέδες σε ασθενή επιβάτη επειδή αρνήθηκε έλεγχο

Σχετικά με το δημοσίευμα – καταγγελία του επιβάτη που δέχθηκε επίθεση απο τους λιμενικούς στο πλοίο της γραμμής από τη Ρόδο στη Λέρο «Blue Star 2»


Χειροπέδες σε ασθενή πάνω σε πλοίο της γραμμής στο λιμάνι Ακαντιάς της Ρόδου, κατά τη διαδικασία φόρτωσης για την εκτέλεση δρομολογίου προς τη Λέρο, πέρασαν στελέχη του Λιμενικού επειδή αρνήθηκε τον έλεγχο και αντέδρασε.

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης μετά την καταγγελία του επιβάτη ότι δέχθηκε επίθεση από τρεις Λιμενικούς στο επιβατηγό οχηματαγωγού «Blue Star 2»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου, τα στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν στο πλοίο, όπου εντόπισαν «έναν άνδρα να βρίσκεται μόνος του σε κάθισμα αεροπορικού τύπου άνευ υποδημάτων και του ζήτησαν τα στοιχεία του, χωρίς αυτός να ανταποκρίνεται – κι όταν του ζήτησαν να τους ακολουθήσει, αντέδρασε βίαια εις βάρος τους, με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί η διαδικασία χειροπέδησής του».

»Στη συνέχεια, κατόπιν ελέγχου σε ταξιδιωτικό σάκο που βρισκόταν κοντά του, βρέθηκε μία ταυτότητα γυναίκας, η οποία, έπειτα από ανακοίνωση του πλοίου, προσήλθε στο σημείο και ανέφερε πως είναι η αδερφή του ανωτέρω, ο οποίος κατά δήλωσή της αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας κι ότι τον συνόδευε στη Λέρο».

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα στελέχη του αφαίρεσαν τις χειροπέδες και απηύθυναν συστάσεις προς τη συγγενή του να μην απομακρύνεται από τον αδερφό της, ώστε να μεριμνά για την ασφάλειά του.

[ Πηγή άρθρου ]


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις