Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν : Να ανοίξουν τα σύνορα με Βουλγαρία και Τουρκία

Οντερ Μουμιν: “Πρέπει να ανοίξουν οι συνοριακές πύλες”
Ο δήμαρχος Iάσμου Oντέρ Mουμίν δήλωσε πως είναι ανάγκη να ανοίξουν εντελώς οι συνοριακές πύλες προς Βουλγαρία και Τουρκία.

Σε δήλωση που έκανε προς την εφημερίδα Γκιουντέμ ανέφερε πως το άνοιγμα των συνοριακών διόδων από Βουλγαρία και Τουρκία έχει ζωτική σημασία για την οικονομία της περιοχής και πρόσθεσε τα εξής: “Λαμβάνοντας υπόψη τη δημόσια υγεία και υπό τον όρο να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα, πρέπει επειγόντως να ανοίξουν οι συνοριακές πύλες με Τουρκία και Βουλγαρία. Το γεγονός ότι με τη Βουλγαρία Άνοιξε Μοναστηράκι πύλη του Προμαχώνα επιφέρει σοβαρή ζημιά στην οικονομία της περιοχής μας. Για αυτό το λόγο είναι ανάγκη το συντομότερο να ανοίξει για τους τουρίστες οι συνοριακές πύλες Νυμφαίας-Μακάζας και Κήπων Ιψάλων”.
https://gundemgazetesi.com/haber/detay/7428
7/7/2020
Σχ. : Εμείς πάλι ευχόμαστε τα σύνορα με την Τουρκία να χτισθούν. Από τον Μάρτιο άλλωστε που θέλανε να μας στείλουν 500.00 ¨επισκέπτες¨, την αντιλήφθηκαν την αγάπη τους για την Ελλάδα, ακόμη και οι καθυστερημένοι…
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις