Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Εξάχρονος έγινε «ασπίδα» για να προστατέψει την αδερφή του από σκύλο – Έκανε 90 ράμματα

Συγκινεί η ιστορία του 6χρονου Μπρίτζερ Γουόκερ από το Γουαϊόμινγκ ο οποίος χωρίς να λογαριάσει για την ζωή του έβαλε το κορμάκι του ασπίδα για να
προστατεύσει την μικρή του αδερφή από επίθεση σκύλου.

Στις 9 Ιουλίου, ο Μπρίτζερ Γουόκερ αποφάσισε να δράσει όταν ένα γερμανικό τσοπανόσκυλο , έτρεξε προς την 4χρονη αδερφή του. Έτσι, ο μικρός μπήκε μπροστά της, δημιουργώντας με το σώμα της μια ασπίδα προστασίας, με αποτέλεσμα να δεχθεί αυτός την επίθεση από τον σκύλο.

Την ιστορία δημοσίευσε η θεία του Νίκι Γουόκερ η οποία άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες του μικρού και της αδερφής του ώστε να δημιουργήσει ένα κύμα συμπαράστασης που θα έκανε τον ανιψιό της να νιώσει κάπως καλύτερα. Η επίθεση του σκύλου ήταν τόσο σφοδρή που ο μικρός χρειάστηκε 90 ράμματα στο μάγουλο.

.
«Δυστυχώς, αντί ο σκύλος να φύγει, πήδηξε και τραυμάτισε τον Μπρίτζερ στο μάγουλό του.
Η θεία του, Νίκι Γουόκερ έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη. Όπως έγραψε: «Ο ανιψιός μου είναι ένας ήρωας που έσωσε την αδερφή του από μια επίθεση σκύλου και μπήκε μπροστά προκειμένου να μην την τραυματίσει». Η Νίκι πρόσθεσε ότι ερωτηθείς ο 6χρονος γιατί το έκανε αυτό, απάντησε: «Εάν κάποιος επρόκειτο να πεθάνει, σκέφτηκα πως θα έπρεπε να ήμουν εγώ αυτός».
Για το ζήτημα λοιπόν πήρε θέση και η γνωστή ηθοποιός Αν Χαθαγουεϊ η οποία με ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Δεν είμαι μία Avenger, αλλά μπορώ να αναγνωρίσω έναν υπερήρωα όταν τον δω. Μπορώ μόνο να ελπίζω να είμαι τουλάχιστον κατά το ήμισυ τόσο τολμηρή στην ζωή μου, όπως είσαι εσύ Μπρίτζερ. Σου εύχομαι μια ευχάριστη ανάρρωση. Μαρκ Ράφαλο μήπως χρειάζεσαι έναν συμπαίκτη;».
Μάλιστα ο πρωταγωνιστής του Captain America, Κρις Έβανς ανταποκρίθηκε στέλνοντας το μήνυμά του στον μικρό Μπρίτζερ στέλνοντάς του μάλιστα και την ασπίδα του Captain America ως δώρο.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις