Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Φεύγουν από την Τουρκία και οι Τούρκοι επενδυτές…

Τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης, μαζί με τους ξένους επενδυτές φεύγουν γρήγορα και οι εγχώριοι επενδυτές

Το γεγονός ότι στο τιμόνι της οικονομίας βρίσκεται ο γαμπρός του Ερντογάν ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ, όπως και οι επεμβάσεις στις αγορές από την Κεντρική Τράπεζα, τρομάζουν τους επενδυτές. Η έλλειψη εμπιστοσύνης προς την πολιτική υπερβολική πτώση της λίρας έστρεψε τους επενδυτές προς το εξωτερικό.
Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Καραρ, οι απευθείας επενδύσεις των εγχώριων επενδυτών στο εξωτερικό, ξεπέρασαν τα 48 δις δολάρια. Εξετάζοντας την κατανομή αυτών των χωρών για κρίνεται πως το μεγαλύτερο μερίδιο έχει πάρει η Ολλανδία. Από το 2002 ως τώρα οι επενδύσεις αυτές στην Ολλανδία έφτασαν τα 14 δις και 7 εκατομμύρια δολάρια.
…..
Από τις επενδύσεις που γίνονται στις γειτονικές χώρες στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ιράκ με 442 εκατομμύρια, ακολουθούν η Ρουμανία με 421, η Γεωργία με 240, η Βουλγαρία με 191, το Ιράν με 165, η Ελλάδα με 137 και η Συρία με 17 εκατομμύρια δολάρια.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
……
Ahval. 20/7/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις