Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Γιούχα και “ανάξιος” πιστών για τη μετάληψη με διαφορετικές λαβίδες (video)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των πιστών σε εκκλησία του Καναδά, όταν ο ιερέας τους ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιηθεί διαφορετική λαβίδα για καθέναν στη Θεία
Κοινωνία. Ο ιερέας, κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας, γνωστοποίησε στους πιστούς τα μέτρα που πρέπει να τηρηθούν εντός του ναού για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Η τελευταία ανακοίνωσή του, ωστόσο, δεν έγινε καθόλου αρεστή από το ποίμνιό του.
«Για τη Θεία Κοινωνία, θα χρησιμοποιούμε ξεχωριστή λαβίδα για κάθε πιστό» ακούγεται να λέει ο πάτερ σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Άμεσα ξέσπασαν έντονες αντιδράσεις, με ορισμένους πιστούς να φωνάζουν, μεταξύ άλλων, «μη μας ραγίζεις την καρδιά», «δεν αντέχουμε άλλο» και να ζητούν να χρησιμοποιηθεί η ίδια λαβίδα σε όλους, η «Άγια λαβίδα». Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι φωνές κατά του ιερέα, που ακούγεται να χαρακτηρίζεται «ανάξιος». Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, μερίδα αντιδρώντων ετοιμάζει συλλαλητήριο κατά της απόφασης έξω από τον ναό την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις