Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Η απίθανη γκάφα στην πρωινή εκπομπή του Alpha – Μπέρδεψαν τις γιορτές

Η αντίδραση της Βίκυς Χατζή μόλις κατάλαβε το λάθος της - Δείτε το βίντεο

Το σίγουρο είναι πως η Βίκυ Χαντζή δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο του… κινητού καζαμία που γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά τις γιορτές και ποιοι γιορτάζουν
κάθε φορά. Αυτό, τουλάχιστον, συμπεραίνουμε μετά την απίθανη γκάφα της στην εκπομπή, «Alpha Παντού», όπου η παρουσιάστρια μπέρδεψε τις γιορτές.

Συγκεκριμένα, με το καλημέρα το πρωί της Τρίτης 29 Ιουλίου η Βίκυ Χαντζή θέλησε να στείλει ευχές σε όσους γιορτάζουν σήμερα, που κατά την ίδια είναι ο Παύλος και ο Πέτρος.

«Παιδιά είναι μεγάλη γιορτή σήμερα. Να πούμε χρόνια πολλά στον Πέτρο και στον Παύλο που γιορτάζουν. Χρόνια πολλά στον δικό μας Πέτρο Καρσιώτη, στον Πέτρο Γκάτζια, στην Πετρούλα, σε όσους φίλους και γνωστούς έχετε και αγαπάτε», είπε η παρουσιάστρια, μπερδεύοντας κόσμο.

Ακόμα και τον συνεργάτη της Παναγιώτη Σουρέλη μπέρδεψε, ο οποίος έσπευσε να ευχηθεί στον πατέρα του. «Χρόνια πολλά μπαμπά!», ευχήθηκε.

Ωστόσο, η Φωτεινή Πετρογιάννη τους διόρθωσε λέγοντας: «Νομίζω ότι δεν είναι σήμερα όμως. Νομίζω ήταν τον Ιούνιο», με τον Παναγιώτη Σουρέλη να συμφωνεί και την Βίκυ Χαντζή να πέφτει στο τραπέζι και να μη σηκώνει το κεφάλι της.

«Παιδιά, μα είμαι σίγουρη ότι το τσέκαρα», σχολίασε γελώντας. Για να συμπληρώσει: «Πρέπει να κοιμάμαι περισσότερο».

Για την ιστορία, ο Πέτρος και ο Παύλος γιορτάζουν στις 29 Ιουνίου. Σήμερα γιορτάζουν οι: Θεόδοτος και Καλλίνικος.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις