Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

Ξεκίνησε η ”πολιορκία” της Σύρτης – Μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων από Τούρκους & τζιχαντιστές

Έντονη κινητικότητα έχουμε εδώ και λίγα λεπτά στη Λιβύη.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αλλά και με το Reuters, Τούρκοι, GNA και τζιχαντιστές από την Συρία έχουν περικυκλώσει την Σύρτη! 
Μάλιστα άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει τις επιθέσεις κατά του Εθνικού Στρατού της Λιβύης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, 200 οχήματα ξεκίνησαν από την Μισράτα, μεταφέροντας δεκάδες μισθοφόρους, Τούρκους και μαχητές του GNA. 
Tο ερώτημα πλέον είναι τι θα κάνει η Αίγυπτος, καθώς ο Σίσι έχει επαναλάβει πως η Σύρτη αποτελεί ”κόκκινη γραμμή” για το Κάιρο.
Εάν τελικά οι Αιγύπτιοι δεν απαντήσουν, τότε θα χάσουν τα πάντα, καθώς σε περίπτωση πτώσης της Σύρτης, έρχεται η απόλυτη κατάρρευση για τον Χαφτάρ και αμέσως ξεκινάει η περικύκλωση της Αιγύπτου, καθώς από την μία θα έχει τους Τούρκους και από την άλλη τους τζιχαντιστές στο Σινά, ενώ η Μουσουλμανική Αδελφότητα παραμονεύει!

pentapostagma.gr


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις