Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Μητσοτάκης από το Μάτι: Δωρεά 11 εκατ. ευρώ από την Κύπρο -Πώς θα αξιοποιηθούν (photos)

Στο Μάτι βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, λίγες ημέρες πριν, και με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων από την τραγωδία, είχε προαναγγείλει την επίσκεψή του στην περιοχή. 

Ο κ. Μητσοτάκης συνάντησε τους κατοίκους και μίλησε από κοντά για τα έργα που γίνονται στην περιοχή.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το μνημείο που συμβολίζει τη προσπάθεια των θυμάτων να γλυτώσουν από τις φλόγες οι οποίες αφαίρεσαν τις ζωές 102 ανθρώπων, και εναπόθεσε ένα λευκό λουλούδι.
Κυριάκος Μητσοτάκης Μάτι
Κυριάκος Μητσοτάκης Μάτι
Κυριάκος Μητσοτάκης μνημείο Μάτι
Κυριάκος Μητσοτάκης μνημείο Μάτι λουλούδια
Τον πρωθυπουργό στο Μάτι συνόδευαν ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας και εκπρόσωποι της Εκκλησίας.
Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε τη δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας συνολικού ύψους 11 εκατ. ευρώ για την αναγέννηση της περιοχής.
Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε τη δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας συνολικού ύψους 11 εκατ. ευρώ για την αναγέννηση της περιοχής.
Αναλυτικά, θα διατεθούν:
8 εκατ. ευρώ για την ανέγερση οικιστικών μονάδων προς τις ευπαθείς ομάδες εκείνες που μετά τη φονική πυρκαγιά αδυνατούν να εξασφαλίσουν τη δική τους στέγη, σε οικόπεδο 50 στρεμμάτων της εκκλησίας και 3 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση της μελέτης και των τεχνικών έργων για τη διαμόρφωση χώρου σε μεσογειακό πάρκο πρασίνου και αναψυχής που η τοπική κοινωνία επι χρόνια διεκδικεί σε οικόπεδο 130 στρεμμάτων του ΕΦΚΑ.
Το νεο πολεοδομικό σχέδιο σέβεται ιδιοκτησίες και δημιουργεί βιώσιμη ρυμοτομία, ενώ δόθηκε παράταση στη δημόσια διαβούλευση έως τις 17 Αυγούστου.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις