Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΑΙΣΧΟΣ : ΒΡΩΜΑ…ΠΑΠΟΥΤΣΙΛΑΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΕΣ-ΡΑΧΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πραγματικά άθλιες εικόνες προβάλλονται από το εσωτερικό του συμβόλου της
Ορθοδοξίας, της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης, από την ήμερα που την έκανε τζαμί ο Ερντογάν.
Όπως δείχνουν οι πολύ χαρακτηριστικές φωτογραφίες της τουρκικής επιθεώρησης Odatv, πιστοί που εισέρχονται μέσα στον ναό για να προσευχηθούν αφήνουν τα παπούτσια τους όπου λάχει, γιατί το Ισλάμ απαγορεύει παπούτσια μέσα σε τζαμιά, με αποτέλεσμα να αιωρείται μια βρώμα παπουτσίλας καθώς οι Τούρκοι δεν φημίζονται και για μεγάλη αγάπη προς την καθαριότητα.
Αλλά εκτός από αυτό το άθλιο θέαμα, προκαλούν επίσης και οι εικόνες από πιστούς που βρήκαν την ευκαιρία μέσα στον ιερό αυτό χώρο να ξαπλώνουν και να τραβάνε κάτι ύπνους, που μόνο ευσέβεια δεν θυμίζουν.
Αυτό είναι το κατάντημα του μεγάλου συμβόλου της Χριστιανοσύνης και της Ορθοδοξίας και σαν αντίδραση εμείς, προωθούμε με γοργούς ρυθμούς την ισλαμοποίηση της χώρας μας.
Αίσχος και πάλι αίσχος!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις