Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... Ενεργοποιήθηκαν οι Ελληνικοί S-300 στην Κρήτη και ΛΟΚΑΡΑΝ τουρκικά F-16 αναφέρουν αραβικά και ρωσικά ΜΜΕ...!!!

Χρησιμοποιήθηκαν για την παρακολούθηση τουρκικών αεροσκαφών;

"Τα τουρκικά F-16 ήρθαν αντιμέτωπα με το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-300PMU-1 στην Ελλάδα",
αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ και αναμεταδίδουν αραβικά ΜΜΕ αμυντικού περιεχομένου.

"Η Ελλάδα αναχαίτισε πολλά τουρκικά μαχητικά F-16, μετά από παραβιάσεις στα σύνορα της χώρας. Σύμφωνα με τα δεδομένα, τα ρωσικά συστήματα S-300PMU-1, σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση των μαχητικών F-16, χρησιμοποιήθηκαν για την παρακολούθηση των τουρκικών αεροσκαφών που εμφανίστηκαν μόλις 7 χιλιόμετρα από τα ελληνικά σύνορα", σημειώνεται.

Σήμερα η Ελλάδα είναι μια από τις λίγες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, η οποία είναι εξοπλισμένη με ρωσικά συστήματα αεροπορικής άμυνας, ωστόσο, αυτή η χώρα έχει αρχίσει να απειλεί πραγματικά με τη χρήση τους τώρα - στο πλαίσιο των επιδεινωμένων σχέσεων με την Τουρκία.

Επιπλέον, δεδομένου ότι ο ελληνικός στρατός είναι επαρκώς εκπαιδευμένος στη λειτουργία αυτών των συστημάτων αεροπορικής άμυνας, τα τουρκικά F-16 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν τρομερές συνέπειες εάν η Ελλάδα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει αυτά τα συστήματα.

Τονίζουμε πως οι εν λόγω πληροφορίες προέρχονται από ρωσικά αραβικά ΜΜΕ και δεν μπορούν επιβεβαιωθούν με κάποιο τρόπο, συνεπώς μεταδίδοντα με κάθε επιφύλαξη ως προς την εγκυρότητά τους.

Όσον αφορά το περιστατικό, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη αποχώρησαν μετά από προειδοποίηση παραβίασης του εναέριου χώρου ενός γειτονικού κράτους, προφανώς συνειδητοποιώντας ότι, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης, είναι η Ελλάδα που έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη, καταλήγει το ρωσικό δημοσίευμα.

pentapostagma.gr


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις