Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Τουρισμός: Πόσοι επιβάτες σε κάθε πτήση δεν είχαν συμπληρώσει την υποχρεωτική φόρμα εντοπισμού

Πρεμιέρα έκαναν χθες οι διεθνείς πτήσεις στη χώρα μας, με την εφαρμογή και της υποχρεωτικής συμπλήρωσης από τους επιβάτες της φόρμας
Passenger Locator Form (PLF) με προορισμό την Ελλάδα. Η φόρμα, που πρέπει να συμπληρώνεται τουλάχιστον 48 ώρες πριν το check in, δεν είχε πραγματοποιηθεί από όλους τους επιβάτες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία σε κάθε πτήση υπήρχαν 20 επιβάτες κατά μέσο όρο, οι οποίοι δεν είχαν συμπληρώσει τη φόρμα και δεν διέθεταν το QR Code. Έτσι, δεν είχαν "εξεταστεί" βάσει του αλγορίθμου, ο οποίος καθορίζει ποιοι θα υποβληθούν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορονοϊό.

Για όσους δεν είχαν προβεί στη διαδικασία, η συμπλήρωση έγινε χειρόγραφα στις πύλες εισόδου, ωστόσο υποβάλλονται υποχρεωτικά στο τεστ για τον κορονοϊό.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις