Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΤΩΡΑ... Οι Γάλλοι τρελάθηκαν με τους τούρκους στέλνουν το Αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle ανάμεσα σε Κρήτη και Κύπρο...!!!


Οι τούρκοι έχουν ξεσαλώσει τα τελευταία 24ωρα και φτάνουν στο σημείο να λένε ότι θα συντρίψουν την Γαλλία... Και η Γαλλία δεν θέλει και πολύ για να πάρει ανάποδες, ειδικά με τους τούρκους...


Η Γαλλίδα ΥΠΑΜ δήλωσε χθες πως το ''Charles de Gaulle'' η ναυαρχίδα του γαλλικού πολεμικού ναυτικού και ένα από τα ισχυρότερα αεροπλανοφόρα του κόσμου θα βγει και πάλι για ασκήσεις.

Δεν ανέφερε το που θα κατευθυνθεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα βρεθεί στην Α. Μεσόγειο και ανάμεσα σε Κύπρο και Κρήτη. Εκεί δηαλ΄δη που οργι΄ζει η τουρκική προκλητικότητα...!!

Στο αεροπλανοφόρο βρίσκονται 20 Rafale Marine, 2 E-2C Hawkeye, 1 ελικόπτερο Caïman και 2 ελικόπτερα Dauphin Pedro. Ενώ φυσικά ποτέ δεν κινείται μόνο και συνοδεύεται πάντα τουλάχιστον από μθα φρεγάτα πολλαπλών αποστολών (FREMM), μια φρεγάτα αεράμυνας (FDA) Chevalier Paul, το δεξαμενόπλοιο διοίκησης και ανεφοδιασμού (BCR) Var, και ένα πυρηνικό υποβρύχιο επίθεσης...



ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις