Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Δείτε δωρεάν online περισσότερες από 100 ταινίες animation

Βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες κινουμένων σχεδίων, πειραματικές ταινίες και πολλά άλλα

Γιάννης Νένες
Δωρεάν online ταινίες κινουμένων σχεδίων, για κάθε γούστο. Από οπτικοποιημένα ποιήματα μέχρι βραβευμένα με Όσκαρ, computer animation και πολλά κλασικά.
Αυτές τις μέρες θα επανεκτιμήσουμε την αξία και τη σημασία του internet στη ζωή μας και θα διαπιστώσουμε ότι εκτός από τα social media και τη συνεχή ροή ειδήσεων (οκ, και το web πορνό), υπάρχουν σελίδες και πλατφόρμες που προσφέρουν εξαιρετικό υλικό, ταινίες, βιβλία, άρθρα, μουσικές και μάλιστα δωρεάν.

Για τους φίλους των κινουμένων σχεδίων και της τέχνης τους αλλά και όσους αναζητούν κάτι περισσότερο, το Open Culture δίνει μία εντυπωσιακή σειρά περισσότερων από 70 ταινιών animation που μπορείτε να δείτε δωρεάν στον υπολογιστή σας.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ)

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις