Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Τα μαζεύει ο Διακόπουλος για Oruc Reis: «Εννοούσα λέει προσπάθεια ερευνών…Αλλά δεν μαζεύονται



Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, Αλέξανδρος Διακόπουλος, προχώρησε σε «διευκρινιστική» δήλωση μετά την αναφορά του πως το ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας, Oruc Reis, έχει διεξαγάγει έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Συγκεκριμένα, Διακόπουλος δήλωσε τα εξής: «Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής, αναφορικά με τις πρωινές μου δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Καταρχάς, σημείωσα ότι δεν θα αναφερθώ στην τακτική κατάσταση και ότι αυτή δεν είναι η αρμοδιότητά μου.
Ως εκ τούτου, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η αναφορά μου αφορούσε «προσπάθεια» ερευνών, σύμφωνα και με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, όχι όμως, «πραγματοποίηση», με προφανή στόχο την επίδειξη σημαίας στην περιοχή της παράνομης τουρκικής NAVTEX».
Το πρωί ο  Διακόπουλος, μιλώντας στο OPEN και σε ερώτηση εάν το Oruc Reis έχει απλώσει καλώδια και αν έχει πραγματοποιήσει έρευνες, είχε απαντήσει: «ναι, αλλά είναι πιο πολύπλοκο το θέμα. Έχει κάνει έρευνες για να μην κοροϊδευόμαστε».
«Δείχνει ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός σκοπός των ερευνών. Τις πρώτες μέρες δεν είχε κάνει καθόλου έρευνες, ούτε είχε απλώσει καλώδια ούτε ακούγαμε, γιατί με τα υδροφωνικά ακούμε αν κάνει έρευνες ή όχι.
Όταν εμείς  «σηκώσαμε» το θέμα και είπαμε ότι δεν κάνει έρευνες, άπλωσε καλώδια, επέστρεψε, έκανε κάποιες έρευνες. Κάποια στιγμή «σηκώθηκε» λίγο ο καιρός και σταμάτησε τις έρευνες. Ένα καλώδιο έχει, δεν έχει δύο. Για να σας δώσω μια μεταφορά: «μαρκάρει» την περιοχή του. Όποιος έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο του καταλαβαίνει τι εννοώ» έσπευσε να προσθέσει ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σχόλιο: Αυτόν εδώ μαζέψτε τον γιατί άλλα λέει ,άλλα εννοεί και  στο τέλος θα την πληρώσουν όσοι το τοποθέτησαν στην καρέκλα…Μια επισήμανση τι ευχή θέλει και μιλάει ο άσχετος ;
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις