Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ... Πολεμικό ΒΙΝΤΕΟ από το τουρκικό Υπ Άμυνας με το ORUC REIS... «Θα προστατέψουμε τα συμφέροντα της Γαλάζιας μας Πατρίδας μέχρι τέλους»

Το βράδυ της Τρίτης, 11.08.2020, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, έδωσε μέσω Twitter στη δημοσιότητα βίντεο με το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis να
συνοδεύεται από τουρκικά πλοία ενώ και ένα 24ωρο πριν, είχαν δοθεί στην δημοσιότητα και φωτογραφίες με το τουρκικό ερευνητικό, χωρίς να διευκρινίζεται πού… και πότε είχαν τραβηχτεί.

Το αποψινό βίντεο συνοδεύονταν από την εξής προκλητική λεζάντα: «Εμπνευσμένοι από την ένδοξη ιστορία μας, την αγάπη και την εμπιστοσύνη του έθνους μας, είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατέψουμε όλων των ειδών τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Γαλάζιας μας Πατρίδας μέχρι τέλους».

Şanlı tarihimizden, asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığımız ilhamla Mavi Vatanımızdaki her türlü hak, alaka ve menfaatimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar korumakta kararlıyız, buna muktediriz. Mîsâkımız Mavi Vatanımızdır.
🇹🇷
#MSB #TSK
ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις