Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Λαμία: Πέταξαν άνδρα έξω από το τρένο γιατί νόμιζαν ότι έχει κορονοϊό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το
lamiareport.gr στον σταθμό του Λιανοκλαδίου, λίγο πιο έξω από τη Λαμία, επιβάτες πέταξαν έξω από το τρένο 48χρονο από το Καμερούν γιατί θεωρούσαν πως έχει κορονοϊό.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα κατά τον έλεγχο του εισιτηρίου του, είχε διαπιστωθεί πως είχε εκδώσει εισιτήριο μέχρι τη Λιβαδειά, ενώ ήθελε να φτάσει στην Καρδίτσα, γιατί δεν είχε χρήματα. Όταν ο 48χρονος έδειξε τα χαρτιά του στον ελεγκτή αποκαλύφθηκε ότι είχε νοσήσει από κορονοϊό τον Μάιο. Οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν και απαίτησαν ο 48χρονος να κατέβει από το τρένο.

Ο άνδρας από το Καμερούν μιλώντας στο LamiaReport ανέφερε ότι ο ελεγκτής ήταν εκείνος που του ζήτησε να καθίσει στο πάτωμα μέχρι να κατέβει στον επόμενο σταθμό που ήταν το Λιανοκλάδι, ενώ φέρεται να ενημερώθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Στο Λιανοκλάδι εκτός από την αστυνομία, βρέθηκε και ασθενοφόρο προετοιμασμένο να μεταφέρει ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και πως είχε νοσήσει από κορονοϊό και είχε εξέλθει υγιής από το Πανεπιστημιακό της Λάρισας τον περασμένο Μάιο.






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις