Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ! Μόνο αυτό καταλαβαίνει η Τουρκία, σημαντική συμφωνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναβαθμίζεται το Πολεμικό μας Ναυτικό…
Το Πολεμικό Ναυτικό αποκτά τέσσερα ολοκαίνουργια ελικόπτερα ΜΗ-60 RΟΜΕΟ μέσω διακρατικής συμφωνίας
(G2G = Government to Government) Ελλάδας – ΗΠΑ, με την διαδικασία των FMS (Foreign Military Sales).


Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, τα τέσσερα ΜΗ-60 RΟΜΕΟ, που θα αντικαταστήσουν τα παλαιά και παρωχημένης τεχνολογίας ελικόπτερα ΑΒ-212.

Υπογραμμίζεται πως τα ελικόπτερα θα αυξήσουν αισθητά την αποτρεπτική ισχύ των ναυτικών μας δυνάμεων, όντας εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα συστήματα ανθυποβρυχιακού, ηλεκτρονικού πολέμου καθώς και πολέμου επιφανείας. Άλλωστε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ: Την ΑΠΟΤΡΟΠΗ!

Μάλιστα, υπερδυνάμεις όπως οι ΗΠΑ και η Ινδία, επιλέγουν τα συγκεκριμένα ελικόπτερα για το Πολεμικό τους Ναυτικό.

Αξιοσημείωτο είναι πως η προμήθεια των ελικοπτέρων έγινε σε τιμή σχεδόν κατά 25% χαμηλότερη από την τρέχουσα, που σημαίνει ότι ουσιαστικά αποκτώνται τέσσερα ελικόπτερα στην τιμή των τριών.

Στην τιμή (250 εκατ. ευρώ) περιλαμβάνεται η εκπαίδευση των χειριστών αλλά και των μηχανικών καθώς και τα υλικά συντήρησης αλλά και ο οπλισμός του ελικοπτέρου. Η παράδοση θα γίνει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις