Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020

Παραλίγο τραγωδία στο αεροδρόμιο Τατοΐου με μονοκινητήριο αεροπλάνο

Επανάληψη, σχεδόν με τους ίδιους όρους, του συμβάντος που είχαμε πριν λίγες μέρες το ελαφρύ αεροπλάνο στην Πρώτη Σερρών.


Αυτή τη φορά στο αεροδρόμιο του Τατοϊου, όταν ένα επίσης ελαφρύ μονοκινητήριο αεροπλάνο, στη φάση της προσγείωσης δεν κατάφερε να προσεγγίσει σωστά τον διάδρομο και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε βγήκε στο παρακείμενο χωράφι.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως τα σωστικά συνεργεία της Πολεμικής Αεροπορίας για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες και να αποτέψουν τυχόν πυρκαγιά.

Στο μικρό αεροσκάφος που ανήκει στην Αερολέσχη Αθηνών, επέβαινε τελικά μόνον ένα άτομο, ο πιλότος του, ο οποίος παρά την σφοδρότητα της πρόσκρουσης, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξατάσεις.

Το συμβάν έγινε κατά της 8 το βράδυ της Τετάρτης και οι καιρικές συνθήκες στην Αττική την ώρα εκείνη ήταν καλές. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος και εξατάζονται και οι δύο εκδοχές, τόσο αυτή του λάθους χειρισμού, όσο και αυτή της μηχανικής βλάβης.


Είναι το δεύτερο ατύχημα που σημειώνεται μέσα σε λίγες μέρες με τέτοιου τύπου αεροσκάφος και αν μη τι άλλο εγείρονται ερωτηματικά για την πληρότητα των πτητικών ικανοτήτων, όλων αυτών που τα χειρίζονται.

Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις μείναμε στις υλικές ζημιές.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις