Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

Σκουμπρί χτύπησε ψαρά στο στήθος και τον σκότωσε

Η εξόρμηση για ψάρεμα στην Αυστραλία εξελίχθηκε σε τραγωδία

Μια εξόρμηση για ψάρεμα στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας εξελίχθηκε σε τραγωδία, όταν ένα ψάρι πήδηξε μέσα στη βάρκα με τους ψαράδες και
χτύπησε τον έναν στο στήθος, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του.

Ο 56χρονος βρισκόταν την Παρασκευή με την οικογένειά του και φίλους στο λιμάνι του Ντάργουιν όταν συνέβη το μοιραίο. Ένα σκουμπρί πήδηξε μέσα στη βάρκα του και τον χτύπησε στο στήθος, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο γειτονικό Cullen Bay για βοήθεια όπου και του έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη. Ωστόσο λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Όταν κλήθηκε γιατρός ο άνδρας ανέπνεε ακόμα, φαίνεται όμως πως ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός. Πάντως η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή.

«Είναι ένα τρομακτικό περιστατικό που προκαλεί μεγάλη θλίψη στους ανθρώπους που βρίσκονταν στη βάρκα και στην οικογένεια και τους φίλους του 56χρονου» ανακοίνωσε η αστυνομία της Βόρειας Επικράτειας, ζητώντας να γίνει σεβαστή η ανάγκη τους για ιδιωτικότητα.

(φωτογραφία αρχείου)


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις