Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

TOYPKOI Στρατιωτικοί: «Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη»...!!! «'Εχουμε έτοιμους τους S-400 ...» λέει το δεξί χέρι του Ερντογάν...!!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ!



Τούρκοι στρατιωτικοί ε.α., πιέζουν ακόμα και για πόλεμο! Ο İsmail Hakkı Pekin αναφέρει χαρακτηριστικά:

''Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη τώρα. Η Τουρκία πρέπει να δείξει τη δύναμη. Δεν μπορεί να γίνει συμφωνία με την Ελλάδα. Η Τουρκία πρέπει να ξεκινήσει τις σεισμικές έρευνες στο Καστελόριζο!

Ταυτόχρονα έχουμε προκλητικές αναφορές και από το ''δεξί χέρι'' του Ερντογάν Μπουλούτ:

"Το Αιγαίο είναι μια τουρκική θάλασσα, η Μεσόγειος είναι μια τουρκική θάλασσα. Είναι οι S-400 ενεργοί; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Έλληνες πρέπει να έρθετε και να τους δοκιμάσετε! Είμαστε εδώ.''

ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ...

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις