Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

video - ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Όταν τους έχεις ακούσει να σου λένε πως "o ιός είναι ακόμα εδώ απειλητικός", "τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν,"
"o κόσμος μας αλλάζει" κλπ. εύκολα μπορείς να καταλάβεις ότι δεν έχουν σκοπό να το βάλουν κάτω έτσι απλά σε αυτή την πρόκληση και μας το αποδεικνύουν καθημερινά.

Και το πιο μεγάλο παιχνίδι παίζεται στην πληροφορία, στο τι θα πιστέψουμε το οποίο θα έχει αντίκρυσμα στο πώς θα αισθανθούμε και στο πώς θα πράξουμε. Σαν συνέπεια αυτού είναι λοιπόν και η προσπάθεια τους να ακούγονται όλο και λιγότερο φωνές αντίθετες από το αφήγημα τους τους βαφτιζόμενες αυθαίρετα ως "συνωμοσιολόγοι."

Όμως ταυτόχρονα είδαμε μια τεράστια διαδήλωση κατά των μέτρων στο Βερολίνο όπου μάθαμε ότι κι εκεί αυτός ο τεράστιος αριθμός ανθρώπων αντιμετωπίστηκε με υποτίμηση.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις