Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020

Κατακραυγή εναντίον του Χαρδαλιά για τη…διαπίστωση ότι ο τουρισμός δεν ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων

Στα…κάγκελα βρίσκονται οι πολίτες – χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τις δηλώσεις του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη για τα αίτια της έξαρσης της πανδημίας στη χώρα μας.

Ο Χαρδαλιάς ισχυρίστηκε (στα σοβαρά) ότι το άνοιγμα του τουρισμού και η είσοδος σχεδόν 2,5 εκατομμυρίων τουριστών -στη συντριπτική τους πλειοψηφία χωρίς να έχουν υποβληθεί σε τεστ- δεν ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων. Αντιθέτως, την ευθύνη τη φέρουν αποκλειστικά οι πολίτες! «Το 83% των κρουσμάτων είναι εγχώρια», δήλωσε ο Υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι «τα κρούσματα εμφανίστηκαν εξαιτίας της μη τήρησης των μέτρων και τα φαινόμενα συγχρωτισμού».
«Ευθύνεται ο τουρισμός για την άνοδο των κρουσμάτων; Όχι. Με το σύστημα των plf τα καταγεγραμμένα εισαγόμενα κρούσματα είναι 615 σε 319.000 ελέγχους από την 1η Ιουλίου σε εισόδους της χώρας από τις οποίες έχουν εισέλθει 2.597.000 άτομα».
Το επιχείρημα Χαρδαλιά προφανώς και δεν…έπεισε τον κόσμο όπως μπορείτε να δείτε και από κάποια tweets:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις