Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ακάρ προς Έλληνες: «Βγάλτε το σκασμό, αλλιώς θα γίνετε μεζές»

Αδιανόητες δηλώσεις από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας - Σε πανικό το καθεστώς Ερντογάν, εξαπολύει απειλές κατά πάντων - Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα


Εγκλωβισμένη και χωρίς συμμάχους φαίνεται πως μένει η Τουρκία, με τους υπουργούς του καθεστώτος να απειλούν καθημερινά πλέον με πόλεμο την Ελλάδα.

Αφού δεν τους «βγήκε» καμία απόπειρα δημιουργίας «θερμού» επεισοδίου μέσω... ατυχήματος, οι Τούρκοι επιδίδονται πλέον σε εθνικιστικά παραληρήματα απειλώντας με στρατιωτική επέμβαση τη χώρα μας.
Μετά τις προκλητικές απαιτήσεις της, που δημοσιοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (11/10) από το τουρκικό ΥΠΕΞ, σειρά πήρε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.
Ο Χουλουσί Ακάρ απευθυνόμενος στους Έλληνες είπε: «Όσοι εξυφαίνουν συνωμοσίες εις βάρος της Τουρκίας, όπως και στο παρελθόν, θα υποστούν και σήμερα πανωλεθρία. Για να μειωθεί η ένταση (σ.σ. στην Ανατολική Μεσόγειο) απλώς αρκεί να σιωπήσουν ορισμένοι. Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, απλώς να σιωπήσουν» δήλωσε ο Ακάρ.
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας διεμήνυσε χαρακτηριστικά: «Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη γειτονική μας Ελλάδα να μην επιτρέψει να την χρησιμοποιήσουν για χάρη των συμφερόντων ορισμένων χωρών και να μην γίνει ο ‘μεζές’ τους (σ.σ. το οερκτικό τους) για τον σκοπό αυτό».

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις