Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΤΙΟ οικονομία! Αυτά τα μέτρα εισηγήθηκαν οι «ειδικοί» στον Μητσοτάκη (vid)

Αύριο οι τελικές αποφάσεις και οι ανακοινώσεις...
Αργά το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι ετοίμασαν λίστα προτάσεων και την παρέδωσαν στον
πρωθυπουργό, ο οποίος θα λάβει τις τελικές αποφάσεις που θα ανακοινωθούν την Τρίτη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Οι εισηγήσεις αφορούν μεταξύ άλλων ένα μέγιστο αριθμό 20 ατόμων που θα μπορούν να παρίστανται σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαφτίσια και κηδείες, μέγιστο αριθμό 4 ατόμων στα τραπέζια εστιατορίων καφετεριών και γενικότερα χώρων εστίασης (ακόμη λιγότεροι δηλαδή ως παρέα στα εστιατόρια και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος), αλλά και διακοπή λειτουργίας μεγάλων συναυλιακών χώρων, θεάτρων και κλαμπ. Πληρότητα 60% στις λαϊκές αγορές.

Επίσης οι προτάσεις αφορούν το κυλιόμενο ωράριο τόσο στο Δημόσιο, όσο και σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, όπου αναμένεται να έχει ως συνέπεια, όπως ισχυρίζονται, την αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς στις ώρες αιχμής.

Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει σύσταση για περιορισμό μετακινήσεων.

Όσον αφορά την καθολική χρήση μάσκας, που τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στο προσκήνιο, πρόκειται για ένα μέτρο που ο Κ. Μητσοτάκης θα ήθελε να αποφύγει.

Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα, καθώς ήδη υπάρχουν αντιδράσεις στα σχολεία.

Ωστόσο, οφείλουμε να σας πούμε πως βρίσκεται ακόμα στο τραπέζι και δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα.ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις