Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Σύπσας: "Τα παιδιά, ιδίως του δημοτικού, είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα. Ένα άρτζι μπούρτζι και λουλάς πλανάται στον επιστημονικό εγκέφαλο...

Σύπσας: "Τα παιδιά, ιδίως του δημοτικού, είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα. Μολύνονται πολύ πιο δύσκολα και διασπείρουν τον ιό στους ενήλικες πολύ λίγο.
Επομένως είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα και δεν έχουμε μεγάλο φόβο ότι θα συμβεί κάτι στην ομάδα αυτή. Με όλα αυτά τα στοιχεία, κρίναμε ότι είναι προτιμότερο να φοράνε τη μάσκα και να εκπαιδευτούνε στη μάσκα παρά να μην την φοράνε καθόλου στο σχολείο. Τα οφέλη της μάσκας για τα παιδιά του δημοτικού αλλά και του νηπιαγωγείου, και στα πλαίσια πάντα της εκπαιδευτικής τους διαδικασίας, θα είναι πολύ περισσότερα από τους πιθανούς κινδύνους."
Ένα άρτζι μπούρτζι και λουλάς πλανάται στον επιστημονικό εγκέφαλο, το οποίο άρτζι-μπούρτζι καλείται να πάρει σοβαρά το ανώνυμο πλήθος που έχει ανέβει πια επίπεδο και από το θρησκευτικό "πίστευε και μη ερεύνα" μετακόμισε στο επιστημονικό αντίστοιχο.
Προφανώς, όλοι αυτοί οι ειδικοί με τίτλους θεωρούν ότι το κοινό στο οποίο απευθύνονται είναι ένα σύνολο ηλιθίων μηδενός εξαιρουμένου, και αν εξαιρείται κανείς, αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Η συντριπτική πλειοψηφία κάνει την διαφορά και βοηθά να στρωθεί ο δρόμος για την σχιζοφρένεια...🤪
ΜΑΡΙΝΑ ΔΑΠΟΝΤΗ

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις