Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΤΡΑ: Ιδού Πατρινοί γονείς που αρνήθηκαν να βάλουν τα παιδιά τους στις τάξεις με μάσκες! – BINTEO

Η Διευθύντρια του 55ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας ενημερώνει πατέρα δύο παιδιών πως δεν μπορούν να μπουν μέσα στο σχολείο αν τα παιδιά δεν φορούν μάσκες.
Ο πατέρας παίρνει τα παιδιά του και φεύγει. Αλλοι γονείς κατήγγειλαν πως υπήρχε μεγάλος συνωστισμός στις εισόδους των σχολείων οπότε ο κίνδυνος γοια κορονοΙό ήταν ούτως ή άλλως μεγάλος.

Κατά τα άλλα πρωτόγνωρες συνθήκες για εκπαιδευτικούς και μαθητές σήμερα 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα που χτύπησε  το πρώτο κουδούνι για τη φετινή σχολική χρονιά. Μάσκες, σχολαστικός καθαρισμός χεριών και εξοπλισμού και συχνός αερισμός αιθουσών ηταν τα βασικά κομμάτια που συνθέτουν την εικόνα της νέας σχολικής χρονιάς.

Πρόκειται για τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας μετά και τις συστάσεις των ειδικών στο πλαίσιο του μέτρου για την αποφυγή μετάδοσης του covid – 19, αρκετοί, ωστόσο αρκετοί είναι οι γονείς που αντιδρούν στη χρήση μάσκας από μαθητές.

Στην πλειοψηφία τους πάντως οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία, φορώντας μάσκα.ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις