Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ο καθηγητής Μπαγκντί λέει... Αυτό το εμβόλιο που ετοιμάζεται... έχει γενετική επίδραση στο DNA του ανθρώπου... ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!


 Αννα Μιχαηλίδου

Ο καθηγητής Μπαγκντί λέει σε απόσπασμα της ομιλίας του στο διήμερο παγκόσμιο ιατρικό συνέδριο

"Αυτό το εμβόλιο που ετοιμάζεται τουλάχιστον στην Γερμανία είναι ένα εμβόλιο που έχει γενετική επίδραση στο DNA του ανθρώπου που σημαίνει ότι στα κύτταρα θα εισέλθει γενετικό υλικό του ιού χωρίς να γνωρίζουμε σε ποια όργανα .

Αυτό σημαίνει ότι τα λεμφοκύτταρα που έχουμε στον οργανισμό μας και ενεργοποιούνται με κάθε επίθεση που συμβαίνει σε αυτόν , θα είναι σε μια συνεχή μάχη με τον ίδιο τον οργανισμό . Θα αναγνωρίζει συνεχώς επιθέσεις που δεν προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες που εισέρχονται στο σώμα μας αλλά θα επιτίθεται στα όργανα του σώματος μας εφόσον περιέχουν το γενετικό υλικό του ιού " .

Τι σημαίνει αυτό ; Κατακόρυφη αύξηση των αυτοάνοσων ασθενειών . Παραθέτω μερικά αυτοάνοσα νοσήματα όπως: Θυρεοειδίτιδα Hashimoto ,Ψωρίαση ,Ρευματοειδής αρθρίτιδα ,Ελκώδης κολίτιδα ,

Νόσος του Crohn ,Ερυθηματώδης λύκος ,Δερματίτιδες ,Μυασθένεια ,Διαβήτης τύπου 1,Σύνδρομο Sjogren ,Σκληροδερμία ,Γυροειδής αλωπεκία ,Θρομβοπενία

Στο τέλος κάλεσε τους Έλληνες να πρωτοστατήσουν στην μάχη για την αλήθεια και την Δημοκρατία γιατί γεννήθηκε στον τόπο μας και πρόσθεσε :

" Υπάρχουν πολλά μικρά έθνη στον κόσμο , το ξέρουμε αυτό γιατί είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους , που είναι έτοιμα να επαναστατήσουν και περιμένουν κάποιον να κάνει το πρώτο βήμα . Περιμένουν έναν μπροστάρη και μόνο εσείς οι Έλληνες μπορείτε και έχετε την υποχρέωση από την ιστορία σας να το κάνετε αυτό. Να γίνετε το παράδειγμα για όλους τους άλλους λαούς . Από εσάς περιμένουν να το κάνετε " .

video - ΔΕΙΤΕ ΟΛOKΛΗΡΟ TO ΔΙΕΘΝΈΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΌ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΉΜΗ KAI ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ COVID-19

ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ (ΕΔΩ)


 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις