Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Λέσβος: Αστυνομική επιχείρηση για τη μεταφορά προσφύγων στον Καρά Τεπέ (εικόνες)

Αποκλείστηκε η περιοχή όπου έχουν κατασκηνώσει οι πρόσφυγες και μετανάστες. Πώς θα γίνει η επιχείρηση που ξεκίνησε τα ξημερώματα.

Λέσβος: Αστυνομική επιχείρηση για τη μεταφορά προσφύγων στον Καρά Τεπέ (εικόνες)
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης την
περιοχή της Λέσβου όπου έχουν κατασκηνώσει οι πυρόπληκτοι της Μόριας εδώ και μέρες.

Απομακρύνοντας δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία και κλείνοντας τον ήδη αποκλεισμένο δρόμο, κλούβες των ΜΑΤ και μία αύρα της ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισαν την περιοχή.

Το πλάνο είναι να μπουν στον άτυπο καταυλισμό, που έχει στηθεί στο δρόμο, πρώτα οι 55 γυναίκες αστυνομικοί – που έφτασαν χθες από την Αθήνα στη Λέσβο – και να πάρουν γυναίκες και παιδιά να τα μεταφέρουν στον καταυλισμό που έχει στηθεί στο πεδίο βολής του Καρά Τεπέ.

Στη συνέχεια, οι υπόλοιπες αστυνομικές δυνάμεις θα προσελκύσουν και τους άνδρες, ώστε να μπουν κι εκείνοι με τη σειρά τους στον Καρά Τεπέ.

 Η μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στον καταυλισμό θα γίνεται αφού πρώτα υποβληθούν σε rapid test για τον κορονοϊό.

Οι χιλιάδες άνθρωποι που έμειναν στο δρόμο, μετά τη φωτιά στο ΚΥΤ της Μόριας αρνούνται στην πλειονότητά τους να πάνε στον καταυλισμό, θεωρώντας ότι έτσι θα φύγουν από το νησί.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις