Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!! Στο Λουτράκι... ΔΗΘΕΝ πολιτικός πρόσφυγας ΕΠΕΣΕ με Αυτοκίνητο πάνω σε κόσμο...!! Έβριζε την Ελλάδα... Φώναζε ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΙΑΣ και Ερντογάν και τραυμάτισε Έλληνες...!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών Μέσων ένας «Κούρδος» -που μόνο Κούρδος δεν είναι- οδηγούσε με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο του και
προσπαθούσε να τραυματίσει ανθρώπους στην περιοχή στους καταρράκτες του Λουτρακίου.

Μάλιστα την ώρα που έκανε αυτό φώναζε διαφορα κατά των Ελλήνων. Μία γυναίκα που τραυματίστηκε από το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου ευτυχώς με τραύματα στο πόδι.

Ένα από τα θύματα του ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό (Τα στοιχεία του στην διάθεση μας αλλά δεν τα αποκαλύπτουμε:

«Ο ... δύστυχος πρόσφυγας, που παραλίγο να προκαλέσει μακελειό στου Λουτράκι, είχε πλαστά έγγραφα, την τσέπη γεμάτη μετρητά, κινητό που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα, ήταν υπό την επήρεια αλκοολ ή ουσιών, έβριζε και προκαλούσε τους Έλληνες. Όποτε τον συνέφερε μιλούσε άπταιστα ελληνικά και άλλοτε ζητούσε από τους αστυνομικούς να του μιλάνε κούρδικα. ... Δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα, γιατί είμαι πολιτικός πρόσφυγας ...ήταν το μοτο του. .... Η 5η φάλαγγα υπάρχει...»

Άλλες πληροφορίες του "Στόχου" αναφέρουν επί λέξη...

«Κατά την σύλληψη του φώναζε συνθήματα κατά της Ελλάδος και υπέρ του Ερντογάν και της Τουρκίας,έβριζε και έφτυνε τα αστυνομικά όργανα,ενώ κατά την σωματική του έρευνα βρέθηκαν πάνω του 1200 ευρώ και ένα κινητό μάρκας iPhone ... Στο αστυνομικό τμήμα απειλούσε Θεούς και δαίμονες και την τραυματία ότι αύριο οι δικηγόροι του θα τους γ@@@σουν όλους...»

Αυτή την ώρα περνάει εισαγγελέα....

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις