Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΦΟΒΕΡΗ Η Πνευμονολόγος Αναστασία Κοτανίδου για κορωνοϊό: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε – «ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ» στην τηλεόραση (vid)

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ; 
ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ Ή ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ;
ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ!!!!

 Στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» μίλησε η κ. Αναστασία Κοτανίδου, Πνευμονολόγος – Εντατικολόγος και Τακτική Καθηγήτρια Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφορικά με όλα αυτά που ακούγονται για τον κορωνοϊό.

Αναφερόμενη στα όσα έχουν ακουστεί ότι ο κορωνοϊός είναι πλέον πιο επιθετικός, η ίδια είπε «Δεν έχουμε καμία τέτοια διαπίστωση. Στην πρώτη φάση της επιδημίας είχαμε περίπου 3.500 κρούσματα, και θνητότητα 5,6%. Τώρα έχουμε 11.500 θετικά κρούσματα και θνητότητα 1,3%. Δεν πρέπει κανείς να μιλάει με εντυπώσεις. Υπάρχουν συγκεκριμένα νούμερα».

Τα λόγια της ήρθαν ως απάντηση στην νοσηλεύτρια στην Κλινική COVID του Νοσοκομείου Σωτηρία, Ειρήνη Μικροβασίλη, η οποία μίλησε για τις ΜΕΘ, λέγοντας πως μέχρι και τον Ιούνιο, πολλοί από τους διασωληνωμένους κατάφερνα και έβγαιναν από τις εντατικές, ωστόσο πλέον «όσοι μπαίνουν δε βγαίνουν», όπως χαρακτηριστικά είπε, γιατί «η μορφή του ιού είναι πιο επιθετική».



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις