Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Τέσσερις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη «σκιά» των χθεσινοβραδινών επεισοδίων στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Στις 9 το πρωί, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου αναμένεται να συγκεντρωθούν μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, με αφορμή την εκδίκαση υπόθεσης που αφορά την κατάληψη Libertatia.

Στη συνέχεια, στις 11 πμ, επίσης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον πλειστηριασμό της ΒΙΟΜΕ με τη συμμετοχή πρώην εργαζομένων και μελών του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το απόγευμα, στις 6 μμ στην πλατεία Καμάρας, αντιεξουσιαστές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης για την κατάληψη Rosa Nera στα Χανιά της Κρήτης.

Τέλος στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο Άγαλμα Βενιζέλου με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και γονέων. Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις