Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

AKOMA ENA ΘΕΑΤΡΟ - Τι έγινε όταν ο Μητσοτάκης βγήκε για ποδήλατο κι έπεσε πάνω σε... γάμο - ΦΩΤΟ


ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ....

 Βόλτα με το ποδήλατό του στα Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου έκανε το Σάββατο ο Πρωθυπουργός

Κυριάκος Μητσοτάκης, φορώντας στολή και πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό. Η παρουσία του μαζί με τους άνδρες της ασφάλειάς του ήταν διακριτική. Αν και είχε αρκετό κόσμο στην περιοχή, λίγοι τον αντιλήφθηκαν.

Στο ίδιο μέρος έκανε τη φωτογράφιση του γάμου του κι ένα νιόπαντρο ζευγάρι, που κατάλαβε ποιος ήταν ο ποδηλάτης. Η νύφη, κόρη γνωστού στελέχους της ΝΔ από τη Νίκαια, κάλεσε μάλιστα τον Πρωθυπουργό να βγει μαζί τους φωτογραφία. Αυτός δεν της χάλασε το χατίρι και πόζαρε με το ποδήλατό του μαζί με τους νεόνυμφους. Ο κ. Μητσοτάκης είπε μάλιστα χαριτολογώντας στη νύφη και τον γαμπρό ότι θα έχουν ένα παράξενο ενθύμιο από τον γάμο τους..

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ON Time

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις