Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Γενί Σαφάκ: «MONTAZ η φωτoγραφία με την ελληνική φρεγάτα και το Oruc Reis - Αυτή είναι η αληθινή φωτογραφία»


Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ υποστηρίζει πως η φωτογραφία με την ελληνική φρεγάτα «Κουνουριώτης» πλησίον του Oruc Reis που δημοσίευσε η ΕΡΤ είναι προϊόν μοντάζ και πως το τουρκικό σεισμογραφικό «προστέθηκε» στην φωοτογραφία.

«Το Ελληνικό Κρατικό Κανάλι EPT ανακοίνωσε ότι ελληνικό πολεμικό πλοίο κατεδίωξε το σεισμικό ερευνητικό σκάφος Oruç Reis με την αιτιολογία ότι «παραβίασε την ελληνική υφαλοκρηπίδα». Η EPT ισχυρίστηκε ότι «έδιωξε το Oruç Reis» από την περιοχή. Με την εμφάνιση των πρωτοτύπων εικόνων, αποδείχθηκε ότι το κανάλι επεξεργάστηκε τη φωτογραφία στο μοντάζ», γράφει η εφημερίδα. 

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ΕΡΤ

Η «ορίτζιναλ» φωτογραφία σύμφωνα με τη Γένι Σαφάκ

Βέβαια στις δύο φωτογραφίες υπάρχει η ξεκάθαρη διαφορά του γερανού. 

Σε κάθε περίπτωση όμως η ουσία είναι μία. Το Oruc Reis έφτασε ανενόχλητο στα 9 μίλια από το Καστελόριζο και το Πολεμικό Ναυτικό απλά παρακολουθούσε, λόγω φυσικά της απροθυμίας της πολιτικής ηγεσίας να του επιτρέψει να κάνει το παραμικρό.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις