Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Υπόθεση Novartis: Ανοίγει ο κύκλος ανακρίσεων – Σαμαράς, Βενιζέλος, Λοβέρδος κατά Παπαγγελόπουλου


 Η ανακρίτρια αρεοπαγίτης Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου ανοίγει τον κύκλο των ανακρίσεων του Δικαστικού Συμβουλίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών (Ειδικό Δικαστήριο) που ερευνά την υπόθεση της Novartis, μετά την άσκηση από την Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Αναλυτικότερα, από την κυρία Αλεβιζοπούλου έχουν κληθεί για να καταθέσουν, στις 5 Νοεμβρίου 2020, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, την επόμενη ημέρα, 6 Νοεμβρίου, ο πρώην υπουργός, Ευάγγελος Βενιζέλος και στις 9 Νοεμβρίου ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Ανδρέας Λοβέρδος.

Και τα τρία προαναφερόμενα πολιτικά πρόσωπα έχουν καταθέσει μηνύσεις κάνοντας λόγο για "σκευωρία", για "στημένους μάρτυρες", με σκοπό την εξόντωσή τους, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός έχει κατονομάσει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως τον "Ρασπούτιν" που ασκούσε πιέσεις κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, εγκαλώντας παράλληλα τους εισαγγελείς κατά της διαφθοράς και τους προστατευόμενους μάρτυρες.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις