Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Ουρές χιλιομέτρων, οδοφράγματα και ενέδρες Ρομά τα κάνουν ρημαδιό σε όλη την Ελλάδα (vid)


 Εκτεταμένα επεισόδια σε εξέλιξη στην Δυτική Αττική, στην Κορινθία και στην Λαμία με Ρομά να έχουν στήσει οδοφράγματα και ενεργούν εμπρησμούς.

Εξαγριωμένοι Ρομά σπάνε και καίνε σε Αχαρνές, Ζεφύρι, Ασπρόπυργο και Κορινθία. Στις περιοχές έχουν μεταβεί ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις με αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ ενώ έχουν προβεί σε προαγωγές Ρομά.

Οι Ρομά στην περιοχή των Αχαρνών ακινητοποίησαν διερχόμενο όχημα περαστικού στο οποίο επέβαιναν και τα παιδιά του και το αναποδογύρισαν με τον πατέρα να δέχεται ξυλοδαρμό. «Τάγματα εφόδου» των Ρομά κινούνται στους κεντρικούς δρόμους στη Φυλή, το Ζεφύρι και τον Ασπρόπυργο.

Βίντεο από το Ζεφύρι:




Άγρια επεισόδια έχουν ξεσπάσει στην Ε.Ο Κορίνθου -Πατρών όπου 150 περίπου Ρομά, καίνε λάστιχα και έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Hlektra.gr, πρόκειται για Ρομά οι οποίοι έχουν αποκλείσει την Εθνική Οδό στο ύψος του Ζευγολατιού. Την ίδια ώρα, αντίστοιχα επεισόδια έχουν ξεσπάσει και στα Εξαμίλια. Ο δρόμος προς το χωριό είναι κλειστός. Παράλληλα σημειώθηκαν επιθέσεις και στα οχήματα της 
Πυροσβεστικής.

Συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων υπάρχουν και στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου – ‘Αργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου στην Λακωνία.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Φωτιά στη γραμμή προς Κόρινθο
Φωτιά έχει ξεσπάσει στη σιδηροδρομική γραμμή προς Κόρινθο στο ύψος του Ασπροπύργου, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται από μονή γραμμή, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια ενώ στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία.

Ασπρόπυργος: Έστησαν ενέδρα σε αστυνομικούς
Περίπου σαράντα Ρομά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, επιτέθηκαν το απόγευμα σε αστυνομικούς στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.

Λαμία: Ρομά έβαλαν φωτιά και έκλεισαν το δρόμο
Διαδήλωση από μερικές δεκάδες κυρίως νεαρούς Ρομά πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 7:45 το απόγευμα στο ύψος του ποδηλατόδρομου στη Λεωφόρο Ελευθερίας. Έβαλαν φωτιά στο οδόστρωμα καίγοντας ξερόχορτα ξύλα αλλά και λάστιχα διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια ζωής του 18χρονου στην Καλαμάτα ζητώντας δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρομά διαμαρτύρονται για τον θάνατο 18χρονου Ρομά, ο οποίος φέρεται ότι σκοτώθηκε από 63χρονο στη Μεσσηνία όταν ο νεαρός επιχείρησε να μπει παράνομα στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ: ΕΛεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις