Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Πιλότος μαχητικού αεροσκάφους λιποθύμησε στον αέρα λόγω της πίεσης (video)

Δέχθηκε μεγάλη πίεση ελέω ελιγμών.

Ένα τρομακτικό… μάθημα πήρε ένας πιλότος, ο οποίος βρισκόταν στο κόκπιτ ενός μαχητικού αεροσκάφους,
με τη συνοδεία ενός ακόμα χειριστή, όταν έκανε τρομερούς ελιγμούς στον αέρα, αλλά δέχθηκε μεγάλη πίεση το σώμα του, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Συγκεκριμένα, ο Άλεξ Κόουταν, επιχειρηματίας στο επάγγελμα και εκπαιδευόμενος πιλότος ήταν στο Aero L-39 Albatros με… συνοδηγό τον Σκοτ Φάρνσγουόρθ, ο οποίος είναι πιλότος και ιδιοκτήτης της Farnsworth Aerosports. Η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει δυνατές συγκινήσεις σε όσους θεωρούν πως μπορούν να το… αντέξουν.

Ωστόσο, ο Άλεξ Κόουταν δεν φαίνεται να ανήκει στην τελευταία κατηγορία. Βλέπετε, έπειτα από μερικούς ελιγμούς, ο Άλεξ λιποθύμησε. «Εάν πετούσα μόνος μου το τζετ και τα G με κλείδωναν με τέτοιον τρόπο, τότε όλα θα είχαν τελειώσει για μένα, για το αεροπλάνο και τους ανθρώπους από κάτω. Ήταν ένα πραγματικό μάθημα ότι ποτέ δεν πρέπει να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου, όσο σίγουρος κι αν αισθάνεσαι», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως πάρα πολλή εκπαίδευση ή πάρα πολλή εμπειρία. Έμαθα τη σημασία του να πετάς εντός των προσωπικών σου ορίων και τους πιθανούς κινδύνους του να είσαι αλαζονικός, ανεύθυνος και με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Κάποιες φορές οι ουρανοί ή τουλάχιστον όσοι πετούν σ’ αυτούς έχουν όρια».

Δείτε το βίντεο…




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις