Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος


 Στο "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος για πρόβλημα υγείας, όπως έκανε ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook. Όπως αναφέρεται δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και δεν πρόκειται για κορονοϊό, καθώς αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες υπεβλήθη δύο φορές σε τεστ και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος στην ανάρτησή του αναφέρει:

"Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνω νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που με εξέτασαν. Λόγω της συγκυρίας οφείλω να διευκρινίσω, και προς αποφυγή κάθε φημολογίας υποβολιμαίας ή μη, ότι υποβλήθηκα σε διάστημα μια εβδομάδας σε δύο τεστ για κορoνοϊό, που βγήκαν αρνητικά. Ελπίζω η παραμονή μου να είναι σύντομη και σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Για κάθε εξέλιξη της υγείας μου θα σας ενημερώνω, όπως εκτιμώ ότι έχω υποχρέωση απέναντί σας".



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις