Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση Δένδια με Τσαβούσογλου στην Μπρατισλάβα - Τι συζήτησαν

 


Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στην Μπρατισλάβα.

Με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, συναντήθηκε σήμερα ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας, στην Μπρατισλάβα.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει η κρατική τηλεόραση αναφέρουν πως οι δύο υπουργοί συναντήθηκαν στο περιθώριο του GLOBSEC 2020 Bratislava Forum.

Το τετ-α-τετ τους διήρκησε περίπου 20 λεπτά και Δένδιας - Τσαβούσογλου αναφέρθηκαν στην ανάγκη να οριστεί μία ημερομηνία για την έναρξη του νέου γύρου διερευνητικών επαφών μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας. 

Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση επ' αυτού.

Ο κ. Δένδιας επανάλαβε την ανάγκη διαλόγου, καταδικάζοντας, όμως, τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, με χαρακτηριστικό το άνοιγμα της παραλίας των Βαρωσίων.

Η Τουρκία ανακοίνωσε προ ημερών την απόφαση, προκάλωντας έντονες αντιδράσεις από την διεθνή πολιτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις