Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Ν.Τραμπ κατά Twitter και Facebook: «Φρικτό το ότι κατέβασαν αρνητικό άρθρο για τον sleepy Τζο Μπάιντεν και τον γιό του»

 


Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Άκρως προκλητική ενέργεια των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook οι οποίοι προσπάθησαν να αποκλείσουν τη διάδοση ενός δημοσιεύματος που αφορά την σχέση του

Τζο Μπάιντεν, με ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου που έχει κατηγορηθεί για διαφθορά, στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας είχε καταλάβει θέση ο γιος του Χάντερ Μπάιντεν, καταδίκασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ενέργεια την οποία χαρακτηριστικά αποκάλεσε «φρικτή».

«(Είναι) τόσο φρικτό το ότι το Twitter και το Facebook απέκρυψαν το άρθρο με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποτελούν το ‘όπλο η κάννη του οποίου καπνίζει’ για τον κοιμήση Τζο Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ στη New York Post», στηλίτευσε ο Τραμπ μέσω Twitter, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει «τίποτα χειρότερο από έναν διεφθαρμένο πολιτικό».


Οι δύο ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης αυθαίρετα και λαμβάνοντας θέση υπέρ του Τζο Μπάιντεν, αμφισβητούν την αυθεντικότητα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσίευσε η Νιου Γιορκ Ποστ και εγείρουν ερωτήματα για το πώς θα μπορούσαν να έχουν περιέλθει στην κατοχή της τέτοια μηνύματα και απέκρυψαν συνδέσμους υπερκειμένου προς το επίμαχο άρθρο της εφημερίδας.

Είναι γνωστό πλέον πως οι περισσότεροι αναγνώστες στον πλανήτη δεν μπαίνουν απευθείας με την ηλεκτρονική διεύθυνση σε μια ιστοσελίδα, ούτε ψάχνουν στο διαδίκτυο αλλά διαβάζουν ότι τους «σερβίρει» το Facebook και το Twitter εκείνη την στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Συνεπώς η μη διάδοση του άρθρου αποτελεί ενέργεια λογοκρισίας υπέρ του Τζο Μπάιντεν μην επιτρέποντας στους αναγνώστες να κρίνουν μόνοι τους το αν είναι αληθινό το άρθρο ή όχι.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις