Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Επεισόδια μπροστά από την Βουλή! Μολότοφ, χημικά και δακρυγόνα στο μαθητικό συλλαλητήριο (vid)

Τι λένε για την μάσκα - Έκλεισε το Κέντρο της Αθήνας
Επεισόδια με ρίψη μολότοφ από άτομα που μετείχαν στην πορεία των μαθητών σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.


Οι διαδηλωτές δεν τάσσονται κατά της μάσκας, αλλά φωνάζουν πως «η μάσκα δεν είναι η μόνη προστασία, δώστε λεφτά για την Παιδεία».


Το συλλαλητήριο ξεκίνησε από τα Προπύλαια με συμμετοχή καθηγητών, φοιτητών και μαθητών.

Η κατάσταση ευτυχώς δεν εκτραχύνθηκε, καθώς η κεφαλή της πορείας του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου κατέβηκε την οδό Πανεπιστημίου και συνέχισε προς την Ομόνοια όπου και διαλύεται.

Τις μολότοφ και τις φωτοβολίδες πέταξαν κουκουλοφόροι που βγήκαν από το σώμα της πορείας.

Οι αστυνομικοί που ήταν παραταγμένοι μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη προχώρησαν σε χρήση χημικών για να απωθήσουν τους ταραξίες.











ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις