Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Έγκλημα στη Μάνη: Η ζήλια του 44χρονου για τη σύζυγό του και η συγγνώμη στα παιδιά του - ΒΙΝΤΕΟ


 Ο παιδικός έρωτας ενός ζευγαριού από τη Μάνη έμελλε να πνιγεί στο αίμα, συγκλονίζοντας τη Λακωνία. Τυφλωμένος από ζήλια, ο 44χρονος επιχειρηματίας Ι.Τ. σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τη συνομήλικη σύζυγό του Χ. μέσα στο σπίτι τους στον Πύργο Διρού και μάλιστα μπροστά στα έντρομα μάτια της 15χρονης κόρης τους.

Ο 19χρονος γιος τους στάθηκε πιο τυχερός, αφού την ώρα του άγριου φονικού είχε πάει να επισκεφθεί τον άρρωστο παππού του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και αναφέρει η εφημερίδα "Espresso", η αρρωστημένη ζήλια του 44χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του και πήρε τη ζωή της γυναίκας με την οποία ήταν μαζί από το Γυμνάσιο, πυροβολώντας την στο κεφάλι και το στήθος με δύο σφαίρες. 

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Οι γείτονες, όπως αναφέρει η "Espresso", μιλούν για ομηρικούς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο άνδρας ξυλοκοπούσε την άτυχη γυναίκα για την οποία όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο. Οι περισσότεροι τσακωμοί ήταν εξαιτίας της οργής που κουβαλούσε σε μόνιμη βάση ο 44χρονος και την οποία του προκαλούσε η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τη Χ. σύμφωνα με όσα λένε οι περίοικοι. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην "Espresso" καλά πληροφορημένες πηγές από τη Λακωνία ο 44χρονος αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα που δυσχέραιναν την κατάστασή του και έκαναν τις αντιδράσεις του ακόμη πιο απρόβλεπτες.

Στο μεταξύ, λίγο πριν από τις 19.00 την Δευτέρα ο κατηγορούμενος έφτασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γυθείου όπου απολογήθηκε για αρκετή ώρα ενώ μέσα και έξω από το κτίριο βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία και ο κατηγορούμενος ζητάει συγνώμη από τα παιδιά του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα "Espresso"/flynews.gr

Πηγή βίντεο και φωτό: flynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις