Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Η Ρωσία στέλνει τουλάχιστον 22 αεροπλάνα με ειρηνευτικές δυνάμεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ


 Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, γνωστοποίησε σήμερα, 10 Νοεμβρίου, πως στο πλαίσιο της συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, αναμένεται να στείλει τουλάχιστον 22 αεροσκάφη στρατιωτικών μεταφορών Il-76 με ειρηνευτικές δυνάμεις στην περιοχή.

«11 αεροπλάνα πραγματοποιούν πτήσεις προς τα αεροδρόμια του προορισμού τους, ενώ 11 ακόμη αεροσκάφη έχουν φορτωθεί και περιμένουν σήμα για αναχώρηση» ανέφεραν οι υπάλληλοι του υπουργείου Άμυνας στον επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Άμυνας.

Παράλληλα, το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας τόνισε σε νέες του δηλώσεις ότι οι ειρηνευτικές δυνάμεις που θα αναπτυχθούν στην περιοχή αναμένεται να δράσουν με βάση το διεθνές δίκαιο.

Σημειώνεται ότι το διοικητικό κέντρο των ρωσικών ειρηνευτικών δυνάμεων θα δημιουργηθεί στην πρωτεύουσα, Στεπανακέρτ του Ναγκόρνο-Καραμπάχ για να παρακολουθούνται οι σχετικές ενέργειες.

Το ρωσικό ειρηνευτικό σώμα θα έχει 1.960 στρατιώτες, 90 τεθωρακισμένα για τη μεταφορά προσωπικού και 380 είδη εξοπλισμού.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις