Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Kαραντίνα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου (για αρχή) ανακοίνωσε ο Κ.Μητσοτάκης (live)

 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριν από λίγο τη νέα καραντίνα διάρκειας τριών εβδομάδων.

Από το πρωί του Σαββάτου 6 η ώρα τίθεται σε λειτουργία το οριζόντιο καθεστώς αναστολής δραστηριοτήτων για ολόκληρη την χώρα, για τρεις εβδομάδες.

 «Θα μοιάζει, δεν θα είναι τελείως ίδιο με αυτό που είχε γίνει την προηγούμενη φορά. Επανενεργοποιούνται sms, ανοιχτά σουπερ μάρκετ, φαρμακεία κλπ.

 Σημαντική διαφορά: Νηπιαγωγεία, δημοτικά, σχολεία ειδικής αγωγής ανοιχτά. Κλειστά γυμνάσια και λύκεια, θα λειτουργήσουν με τηλεργασία.

 Η χρήση μάσκας καθολική και υποχρεωτική.»

Δείτε live τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη:



Τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού θα ακολουθήσουν στις 3 το μεσημέρι ανακοινώσεις από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, για τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων ενώ στις 6 το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, θα προβούν σε ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων προστασίας για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις