Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Νέα Σμύρνη: ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ Ιερέα αγνόησε το lockdown και κοινώνησε κανονικά τους πιστούς - ΒΙΝΤΕΟ


 Ιερέας κοινωνούσε τους πιστούς στη Νέα Σμύρνη, αγνοώντας το lockdown, ενώ εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το ναό και κατέγραφαν το περιστατικό.

Οι πιστοί εισέρχονται μαζικά στο ναό, χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας

Οι πόρτες του ναού της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη ανοίγουν και οι πιστοί εισέρχονται μαζικά στο ναό, χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας και παρά την νέα κοινή υπουργική απόφαση που επιβάλει την τέλεση όλων των ακολουθιών, κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία των πιστών.

Πιστοί και ιερέας παραβλέπουν την καραντίνα κι ενώ στην είσοδο της εκκλησίας υπάρχει ανακοίνωση που αναφέρει ρητά ότι απαγορεύεται η προσέλευση για τους πιστούς.

Εκνευρίστηκε με το τηλεοπτικό συνεργείο που τραβούσε πλάνα

Και εκτός του ότι αγνόησε τα μέτρα, εκνευρίστηκε με το τηλεοπτικό συνεργείο, γυρίζοντας προς την κάμερα και λέγοντας με σκωπτικό ύφος: «Σκάσατε πια, αν δεν πάρετε με τις κάμερες δεν μπορείτε. Βγάλτε τα καλά στα κανάλια να δείτε ότι οι χριστιανοί κοινωνάνε και ότι δημιουργούν προβλήματα».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις