Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Οι Δημοκρατικοί, θα μείνουν με την… ψήφο στο χέρι

 


ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!!

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Οι ίδιοι άνθρωποι που πριν από 4 χρόνια έλεγαν στον Πρόεδρο Τραμπ, αφού είσαι αθώος, γιατί δεν αφήνεις το FBI να ψάξει τις σχέσεις σου με την Ρωσία, τώρα, απαιτούν, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και όλες οι αρμόδιες αρχές, να μην ερευνήσουν την υπόθεση της νοθείας στις εκλογές.

Όπως συνήθως, οι Αριστεροί, είναι δίγλωσσοι, ψεύτες και υποκριτές, οπότε δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η στάση τους.

Αυτό, όμως, που προκαλεί εντύπωση, είναι η βιασύνη τους να ανακηρύξουν τον Μπάιντεν νικητή των εκλογών. Εάν τις έχουν κερδίσει τίμια, τότε γιατί θέλουν να εμποδίσουν τον έλεγχο και την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων; Γιατί ασκούν τόσο έντονες πιέσεις, να συναινέσει ο Πρόεδρος Τραμπ άμεσα στο αποτέλεσμα του νοθευμένου εκλογικού αποτελέσματος; Εφόσον κέρδισαν τίμια, τότε γιατί δεν κάνουν υπομονή, ώστε να υπάρξει πλήρης διαφάνεια και να μην τρωθεί το κύρος των εκλογών και κατ’ επέκταση των Ηνωμένων Πολιτειών;

Είναι τέτοια η πρεμούρα τους και η πίεση που νιώθουν από την αποκάλυψη της απάτης τους, που αρχίζουν να χρησιμοποιούν εμφυλιοπολεμική ρητορεία στο δημόσιο λόγο τους. Η θεότρελη Νάνσι Πελόζι, αποκάλεσε τον Πρόεδρο Τραμπ, εσωτερικό εχθρό και το επιτελείο Μπάιντεν, είπε, θα πάρει σηκωτό τον Τραμπ από τον Λευκό Οίκο. Νομίζουν, ότι κατ’ αυτό τον τρόπο, θα σπάσουν τους Ρεπουμπλικανούς και τη θέληση του Λευκού Οίκου.

Εφόσον λοιπόν, κατά την άποψή τους, ο λαός ψήφισε Μπάιντεν, τότε γιατί, όχι μόνο δεν αυξάνουν τις θέσεις στους στο Κογκρέσο, αλλά αντίθετα βρίσκονται στο σημείο να χάσουν έδρες; Εφόσον η πολιτική τους ατζέντα επιβραβεύτηκε, διά της θετικής ψήφου στο πρόσωπο του Μπάιντεν, τότε γιατί έχει ξεσπάσει εμφύλιος στο εσωτερικό του κόμματός τους, με τους μετριοπαθείς να κατηγορούν την άκρα Αριστερά, για την τεράστια απόρριψη από το εκλογικό σώμα; Όπως σας είχαμε γράψει, μετά την ήττα του Μπάιντεν, το Δημοκρατικό κόμμα θα βρίσκονταν στα πρόθυρα της διάσπασης και ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει μέσα στις τάξεις του, απλά επιβεβαιώνει, για άλλη μία φορά, τις αναλύσεις και προβλέψεις μας. Διατηρούνται προς προς το παρόν ζωντανοί, διότι ελπίζουν ότι στο τέλος θα τους βγει η νοθεία και θα υποκύψει ο Τραμπ. Εάν, όπως ομολογούν οι ίδιοι, το Ρεπουμπλικανικό κόμμα έγινε το κόμμα της εργατικής τάξης, εάν οι μειονότητες ψήφισαν Τραμπ, όπως δείχνουν τα εκλογικά αποτελέσματα, εάν οι γυναίκες ψήφισαν Τραμπ, σε μεγαλύτερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές, εάν οι λαϊκές μάζες από την Καλιφόρνια μέχρι την Νέα Υόρκη και από το Ουισκόνσιν ως τη Φλώριντα, ψήφισαν Τραμπ, τότε ποιος στο διάολο ψήφισε Μπάιντεν για να του δώσει την Προεδρία;

Εάν ο κόσμος ψήφισε Μπάιντεν και έχει υιοθετήσει την προεκλογική του ατζέντα, τότε γιατί η ποδοσφαιρική και η μπασκετική ομοσπονδία, φαλήρισαν από την στιγμή που πολιτικοποιήθηκαν χυδαία, υπέρ της Αριστεράς και μετέτρεψαν τα γήπεδα σε πολιτικά ιεροδιδασκαλεία; Διότι ο κόσμος, γύρισε μαζικά την πλάτη σε αυτούς και τη χρεωκοπημένη ιδεολογία τους! Ρωτάω ξανά λοιπόν, εφόσον η μεγάλη μάζα του εκλογικού σώματος ψήφισε Μπάιντεν, τότε γιατί στις σελίδες της Washington Post, του Economist, των NY Times, του Politico, του Atlantic και άλλων Aριστερών οπαδών της παγκοσμιοποίησης, η συμμετοχή του κόσμου και η αλληλεπίδρασή του με τα site είναι ελάχιστη για των όγκο των ακολούθων τους;

Έχουν χάσει τις εκλογές και το ξέρουν. Προσπαθούν, μάταια, να εκβιάσουν καταστάσεις. Δε θα το καταφέρουν! Ήδη ο Τζουλιάνι, κερδίζει τις νομικές μάχες. Κάθε μέρα που περνάει, αποκαλύπτονται στους πολίτες, οι διαφορετικές μεθοδολογίες που χρησιμοποιήθηκαν από τους Δημοκρατικούς, για να νοθεύσουν τις εκλογές. Τα Αμερικανικά κανάλια, όπως τα Ελληνικά, προσπαθούν να δημιουργήσουν ψεύτικες πραγματικότητες, που ευελπιστούν ότι θα κάνουν τον κόσμο να απορρίψει οικειοθελώς, αυτό που αναλύει η λογική στο μυαλό του μέσου πολίτη και πιστοποιούν τα μάτια του και τα αυτιά του. Είναι ο πολιτικός «κορωνοϊός» της εκλογικής υπεροχής του Μπάιντεν που θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα, στην συνείδηση των πολιτών.

Θέλουν να εμβολιάσουν το εκλογικό σώμα και τις λαϊκές μάζες, με τα δικά τους χαλκευμένα αριθμητικά δεδομένα και με τη δική τους πραγματικότητα. Θέλουν να πείσουν τον κόσμο, ότι όλοι αυτοί, είναι μικρές Θεότητες φιλαληθείας και εντιμότητας και θα πρέπει όλοι εμείς, να σκύψουμε ευλαβικά το κεφάλι στο Θεϊκό τους λόγο και στις Θεϊκές τους αποφάνσεις. Να αποδεχθούμε, λένε, με ύφος ανακριτή του ISIS, όλες τις ψήφους που βρέθηκαν στην κάλπη. Όχι όλες τις έγκυρες ψήφους, όπως επιτάσσει η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου. Απλά, όλες. Έγκυρες και μη! Αυθεντικές ή κάλπικες.


Ξέρετε κάτι;  


Θα μείνουν με την… ψήφο στο χέρι!

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις