Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Πατέρας πούλησε το νεογέννητο παιδί του επειδή έχασε τη δουλειά του μέσα στην πανδημία


 Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη της Κίνας – Τι τιμή έπιασε το μωρό

Ένας πατέρας δήλωσε πως αναγκάστηκε να πουλήσει τον νεογέννητο γιο του σε έναν άγνωστο που βρήκε στο ίντερνετ, καθώς έχασε τη δουλειά του λόγω κορονοϊού και δεν μπορούσε να ζήσει.

Σύμφωνα με τα μέσα της Κίνας, το παιδί έγινε αντικείμενο αγοραπωλησίας και ο πατέρας πήρε 20.000 ευρώ (163.000 γουάν).

Ο εργάτης πατέρας έχει άλλους δύο γιους και, σύμφωνα πάντα με τα τοπικά μέσα, έπεισε την έγκυο σύζυγό του να πουλήσουν το μωρό τους σε μια γυναίκα που ήθελε απεγνωσμένα ένα παιδί. Το μωρό δόθηκε σε ξένα χέρια όταν ήταν 40 ημερών.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η παράνομη συναλλαγή έγινε αντιληπτή όταν η γυναίκα επιβιβάστηκε σε ένα τρένο με το νεογέννητο στις 30 Οκτωβρίου και κίνησε τις υποψίες των αρχών.

Της ζήτησαν να κατέβει από το τρένο για να την ανακρίνουν και εκείνη υπέπεσε σε αντιφάσεις. Κι ενώ αρχικά είπε πως είχε υιοθετήσει το παιδί, τελικά «έσπασε» και ομολόγησε την παράνομη συναλλαγή.

Η αστυνομία της πόλης Χεφέι μίλησε με τους βιολογικούς γονείς στις 3 Νοεμβρίου και εκείνοι δήλωσαν πως ήταν άνεργοι και η εγκυμοσύνη ήταν ανεπιθύμητη.

Ο πατέρας είπε ότι είχε χάσει τη δουλειά του και δεν μπορούσε να πληρώνει τα δάνεια και να λειτουργεί το αυτοκίνητό του.

Η γυναίκα ταξίδεψε πάνω από 1.400 χιλιόμετρα για να αποκτήσει το παιδί. Δήλωσε πως πλάι στα 20.000 ευρώ, έδωσε στο ζευγάρι ένα χρυσό κολιέ και ένα χρυσό βραχιόλι για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Και οι τρεις τους έχουν συλληφθεί. Οι έρευνες συνεχίζονται...

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις