Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

video - ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!! Πετοβλεπούσα Σακελαροπούλου!!! Εκεί πολυτεχνείο!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ....

 Στεφάνι κατέθεσε πριν από λίγο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο

Πολυτεχνείο. Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας "η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι η αρχή της μεταπολιτευτικής μας Δημοκρατίας. Μια κορυφαία πράξη αντίστασης, ένα σύμβολο πολιτικής ελευθερίας και αυτοκαθορισμού που καθόρισε όχι μόνο μια γενιά και τους αγωνιστές της, στους οποίους σήμερα οφείλουμε την ύψιστη τιμή αλλά και την πιο προοδευτική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας μας".

Σύμφωνα με την ίδια, "το Πολυτεχνείο μάς διδάσκει ότι η Δημοκρατία απαιτεί αρετή και θυσίες, μας υπενθυμίζει ότι οι νέοι είναι το πιο ζωντανό κύτταρο της ιστορίας μας. Ο φετινός εορτασμός γίνεται σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Το μήνυμα όμως που εκπέμπει μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες είναι καθολικό. Η Δημοκρατία δεν είναι μόνο καθεστώς ελευθερίας αλλά και ευθύνης. Η υπέρβαση της ατομικότητάς μας για το κοινό καλό, τη δημόσια υγεία και την αλληλεγγύη είναι σήμερα ο αγώνας όλων μας".

ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Μυοκυμία βλεφάρου!


Δείτε το βίντεο


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις